Care about skin

Praktijk

Mijn naam is Lieke Groenen en ik ben Huid- en oedeemtherapeut. Sinds juli 2012 ben ik mijn eigen huidtherapeutische praktijk gestart in Nuenen, genaamd Care about skin. Zoals de naam al doet vermoeden staat de zorg voor de huid centraal. Een huidtherapeut behandelt de zieke en/of beschadigde huid. Ik vind persoonlijke aandacht en patientgericht denken erg belangrijk. Daarom wil ik ervoor zorgen dat iedereen met een voldaan gevoel weer de deur uit loopt.

Huidtherapie is een 4 jarige HBO opleiding aan de Hogeschool Utrecht. De titel huidtherapeut is een beschermde titel, vastgelegd in wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (wet BIG, artikel 34).

Als huidtherapeut ben ik opgenomen in het Kwaliteitsregister Paramedici. Hierin wordt geregistreerd of een paramedicus voldoet aan de opleidingseisen van de wet BIG.

De Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) is een beroepsvereniging welke de belangen behartigt van de huidtherapeut in Nederland. De NVH ontwikkelt kwaliteitsbeleid, organiseert na- en bijscholingsprojecten voor haar leden en is aangesloten bij de Klachtencommissie Paramedici Eerstelijn (KCP). Bovendien is de NVH vertegenwoordigd in de Stichting Kwaliteitsregister Paramedici.

Onder het kopje huidproblemen / behandelingen kunt u precies vinden met welke huidproblemen u bij mij terecht kunt. Ook staan hier per huidprobleem de behandeling mogelijkheden uitgelegd.

Met vriendelijke groeten,

Lieke Groenen
Huidtherapeut

praktijk_02 praktijk_01 praktijk_03